Известие

Collapse
No announcement yet.

малки свещи Бош за ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• малки свещи Бош за ТС

Искам да повдигна един такъв въпрос във форумното пространство. Някой изпробвал ли е производството на Бош на малки свещи за ТС на цена 10лв. за бройка с гаранция 40000 км и какви са отзивите?
    Алфа Ромео 145 1,8 TS

Re: малки свещи Бош за ТС

Първоначално публикувано от emilio
    Искам да повдигна един такъв въпрос във форумното пространство. Някой изпробвал ли е производството на Бош на малки свещи за ТС на цена 10лв. за бройка с гаранция 40000 км и какви са отзивите?
    Ами само ми кажи ква е тая "гаранция" и кой я дава
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Може да не съм навътре в нещата все още ама от опита, който имам с колите всичко зависи от парите (естествено има ментета на цената на оригинала). Beru, Brisck и NGK са всещите, ако успееш да набараш истински Шампион също стават. За Алфите мисля, че важат тези правила. Иначе колите вървят и със свещи за по 5 лева сигурно ама ще ти се е*е мамата от диагностики и търсене на проблеми.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

това за гаранцията все едно не съм го писал... Какви проблеми могат да направят малките свещи,ако не са добри?
        Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Като искаш гаранция си сложи Платинени NGK или Iridium...Ако имаш излишни пари,разбира се...
          GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Нещо тая цена е доста притеснителна. иначе колкото са важни големите толкова и малките а не както мислат повечето "майстори" че малките били само за фасон

Comment

Че Бош откога правят малки свещи за Алфа TS. Лятото като ги питах ми казаха, че нямало да произвеждат. А иначе на боксера му изфърлих голден лоджа за има-няма 1000км и му сложих Бош и нема проблеми. А като се замисля, че на TS сложих Шампион произведени в USA и майстора малко им пооправи разстоянията преди да ги сложи, май и тях ша фърлам и ще слагам Бош
              Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

сервизния техник на Бош ми каза,че от месец някъде са ги пуснали на пазара и дори ми показа свеща как изглежда...то не че може да се разбере нещо по вида,ама поне ги видях,че ги има...не се измислица
                Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Моите всичките свещи ги смених със свещи на BOSH и нямам никакви проблеми. Сменяй смело само внимавай да не са менте. АКо са истински BOSH няма да имаш проблем.
                  Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Днес ходих и питах Галин /техника/ и в момента нямат малки свещи, а иначе почнали да ги произвеждат отскоро. А по-оригинални от техните не съм виждал с тоз холограмен знак
                    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
                      Днес ходих и питах Галин /техника/ и в момента нямат малки свещи, а иначе почнали да ги произвеждат отскоро. А по-оригинални от техните не съм виждал с тоз холограмен знак
                      на мен ми ги препоръчваха още преди 2 месеца като добри ?!?! тва беше като сменяхме с Насо великите сонди..... но така и не се реших понеже съветите бяха да не взимам, май само Еньо беше леко по-оптимист че може и да са ок... би било добре да са хубави.... да има и нещо ефтино за наще коли ебаси.... коледа идва
                      Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от Kamen
                        Моите всичките свещи ги смених със свещи на BOSH и нямам никакви проблеми. Сменяй смело само внимавай да не са менте. АКо са истински BOSH няма да имаш проблем.
                        А ти не се ли оплакваше че имаш некви ядове с колата
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Мисля че нещо не му се ускоряваше добре колата, сравнено с Рено 19, ама що трябва проблема да му е от свещите. Аз като видях Шампиона дето го сложих, бая ми мяза на ментак, че ще видим. Засега нямам оплаквания от колата след почистването на дебитомера, моторчето за ПХ, смяната на сонда, масло, и презацепване на ангренажния ремък /bobo да е жив и здрав!/. И май че гръцкия бензин от Еко-то е по-добър.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                            Ядовете по колата се оказаха от подпушени дюзи а не от свещите.
                            Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша

Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                              Ядовете по колата се оказаха от подпушени дюзи а не от свещите.
                              От какви дюзи
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                              X